Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Fenkoli, annos 100g120g37kcal1.5g8.7g0.2g3.7g
Maa-artisokka 480g219kcal2.4g39.3g1g19.2g
Lehtiselleri 84g11kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g84g20kcal1.5g2.5g0.4g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Vesi2039g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 300g290kcal9g58.7g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g1714kcal34.6g243g55g66g
Valittu annoskoko3348g857kcal17.3g121.5g27.5g33g
Annoskoko puolitettuna1674g429kcal8.7g60.8g13.8g16.5g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404