Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse362g2678kcal0g0g296.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 941g3229kcal95.9g658.7g11.3g32.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 398g568kcal49.8g1.2g40.8g0g
Vesi362g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 615g2498kcal0g614.7g0g0g
Mustikka metsä- 652g287kcal3.3g41.7g3.9g21.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g18583kcal299.8g2646.2g705.6g109g
Valittu annoskoko3348g9291kcal149.9g1323.1g352.8g54.5g
Annoskoko puolitettuna1674g4646kcal75g661.6g176.4g27.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644