Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 300g1121kcal43.4g170.8g21.9g30g
Margariini 70%, keiju laktoositon 405g2504kcal0g0g283.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1002kcal29.8g204.5g3.5g10.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300g80kcal9.9g9.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g375g210kcal31.8g18.7g0.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g100kcal0g24.4g0g0.4g
Raparperi 749g252kcal5.2g41.2g0.7g10.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g14078kcal339.8g1484g723.4g102.4g
Valittu annoskoko3348g7039kcal169.9g742g361.7g51.2g
Annoskoko puolitettuna1674g3520kcal85g371g180.9g25.6g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475