Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g905g253kcal5.4g53.8g1.8g22.6g
Lanttu 2262g653kcal22.6g104.1g6.8g40.7g
Auringonkukkaöljy 68g600kcal0g0g67.9g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 68g224kcal0.3g54.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g3461kcal56.6g425.4g153g126.6g
Valittu annoskoko3348g1730kcal28.3g212.7g76.5g63.3g
Annoskoko puolitettuna1674g865kcal14.2g106.4g38.3g31.7g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140