Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2157g2416kcal474.6g0g64.7g0g
Porkkanaraaste 200g449g121kcal2.7g23.8g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Korppujauho (Myllyn Paras)90g333kcal12.5g65.2g2.2g3.7g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis334g375kcal73.6g0g10g0g
Porkkanaraaste 200g70g19kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)14g52kcal1.9g10.1g0.3g0.6g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g7245kcal1140.2g231.6g209.4g41.8g
Valittu annoskoko3348g3623kcal570.1g115.8g104.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1674g1811kcal285.1g57.9g52.4g10.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852