Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g2262g1357kcal226.2g97.3g6.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu498g627kcal54.7g1.5g44.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g543g1683kcal92.3g293.2g15.7g70.6g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g7494kcal751.2g818.2g134.6g141.6g
Valittu annoskoko3348g3747kcal375.6g409.1g67.3g70.8g
Annoskoko puolitettuna1674g1874kcal187.8g204.6g33.7g35.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292