Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g125g71kcal1.7g15.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g387kcal19.6g31.4g19.6g0g
Valittu annoskoko335g193kcal9.8g15.7g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna168g97kcal4.9g7.9g4.9g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250