Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g35kcal0.4g1.5g2.9g0g
Voileipäkinkku,snellman10g10kcal1.8g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g957kcal78g37.4g53.6g5.2g
Valittu annoskoko335g478kcal39g18.7g26.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna168g239kcal19.5g9.4g13.4g1.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514