Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli125g213kcal16.2g3.1g15g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g70g29kcal6.9g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g50g208kcal41g3.5g3g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 2.5g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)30g105kcal4.2g16.8g2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1505kcal138.6g49.8g90.2g7.6g
Valittu annoskoko335g753kcal69.3g24.9g45.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna168g376kcal34.7g12.5g22.6g1.9g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915