Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 220g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Paprika keltainen 25g7.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli63g188kcal2.3g2.8g18.8g0.1g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g636kcal7.8g21g57.2g4.8g
Valittu annoskoko335g318kcal3.9g10.5g28.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna168g159kcal2g5.3g14.3g1.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716