Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 96g53kcal1.5g12.7g0.2g0.8g
Lohifilee 58g112kcal10.7g0g7.8g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%7.5g54kcal0g0g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g25g50kcal2.5g1.2g3.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g717kcal42.4g50.4g38.8g2.2g
Valittu annoskoko335g359kcal21.2g25.2g19.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna168g179kcal10.6g12.6g9.7g0.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983