Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus23g79kcal3.1g0.1g7.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%56g129kcal16.3g1.4g6.7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g1263kcal56.6g15.6g107.4g7.8g
Valittu annoskoko335g631kcal28.3g7.8g53.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna168g316kcal14.2g3.9g26.9g2g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994