Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g131g223kcal26.3g0g13.1g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g104g171kcal8.3g32.2g1g3.1g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g952kcal80g71.6g38.2g6.6g
Valittu annoskoko336g476kcal40g35.8g19.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna168g238kcal20g17.9g9.6g1.7g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759