Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix25g22kcal0.4g3.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 668g508kcal12.6g103.5g1.3g6.7g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Selleri, annos 50g84g12kcal0.8g2.5g0g0g
Palsternakka 84g53kcal0.4g9.8g0.3g3.8g
Paistijauheliha 10%334g568kcal66.8g0g33.4g0g
Paprika, punainen84g21kcal0.8g3.8g0.3g1.7g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6700g2791kcal177.6g287.4g88.8g44g
Valittu annoskoko3350g1396kcal88.8g143.7g44.4g22g
Annoskoko puolitettuna1675g698kcal44.4g71.9g22.2g11g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619