Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g417g1166kcal79.1g0g91.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1249g712kcal17.5g154.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6700g3868kcal196.6g314.8g196.8g0.6g
Valittu annoskoko3350g1934kcal98.3g157.4g98.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna1675g967kcal49.2g78.7g49.2g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250