Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2000g2248kcal422.6g0g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Punaviini 300g212kcal0.9g0.6g0g0g
Mustapippuri 6.6g19kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g30g33kcal1.5g6.3g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 14g41kcal1.5g2.1g2.9g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6701g5925kcal884g175.2g131.2g43.4g
Valittu annoskoko3351g2963kcal442g87.6g65.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna1675g1481kcal221g43.8g32.8g10.9g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890