Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g9g22kcal0.5g3.8g0.5g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g270g845kcal32.4g170.1g4.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen324g451kcal61.6g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g14g122kcal0g0g13.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 383g336kcal19.5g44g4.6g19.1g
Dolmio Light Classico Bolognese450g167kcal5.4g35.1g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6705g3939kcal241.4g515.8g92.2g48g
Valittu annoskoko3353g1969kcal120.7g257.9g46.1g24g
Annoskoko puolitettuna1676g985kcal60.4g129g23.1g12g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692