Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 168g682kcal0g167.8g0g0g
Viinietikka balsami350g123kcal0g3.5g0g0g
Rypsiöljy rainbow700g6300kcal0g0g700g0g
Silakkafilee 2100g3018kcal336g0g186.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6706g20245kcal672g342.6g1773.8g0g
Valittu annoskoko3353g10122kcal336g171.3g886.9g0g
Annoskoko puolitettuna1677g5061kcal168g85.7g443.5g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794