Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1600g364kcal9g55.2g4.8g22.4g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Väkiviinaetikka 100g33kcal0g0.5g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g660g2574kcal0g646.8g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6712g6672kcal48.4g1522g17.4g81.8g
Valittu annoskoko3356g3336kcal24.2g761g8.7g40.9g
Annoskoko puolitettuna1678g1668kcal12.1g380.5g4.4g20.5g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126