Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt249g115kcal8g12g3.7g0g
Mannasuurimo tumma 25g77kcal2.5g14.8g0.4g1.4g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g12g48kcal0g11.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g58kcal2g11.7g0.3g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g724kcal32.6g105.6g18g6g
Valittu annoskoko336g362kcal16.3g52.8g9g3g
Annoskoko puolitettuna168g181kcal8.2g26.4g4.5g1.5g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888