Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.3g1.9g5.7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g177kcal0.2g0.1g19.9g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g37kcal2.9g0g2.9g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g100g50kcal3g4g2.5g0g
Ruohosipuli, tuore5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1733kcal52.6g238.2g60g11.6g
Valittu annoskoko336g867kcal26.3g119.1g30g5.8g
Annoskoko puolitettuna168g433kcal13.2g59.6g15g2.9g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238