Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta52g187kcal6.7g36.3g1.1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g269kcal0g0g29.9g0g
Porkkanaraaste 200g40g11kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)20g144kcal0g0g15.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 40g71kcal6.8g1.2g4.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g199kcal0g49.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g2377kcal36.6g305.4g110.2g5.6g
Valittu annoskoko336g1189kcal18.3g152.7g55.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna168g594kcal9.2g76.4g27.6g1.4g
Arvot/100g100g354kcal5.4g45.4g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388104