Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 21g48kcal3.4g0.1g3.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g105g124kcal18.2g1.4g4.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 75g32kcal0.3g3.1g0g0g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Ruusukaali 38g9kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g481kcal46.4g20.4g17.8g5.8g
Valittu annoskoko336g241kcal23.2g10.2g8.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna168g120kcal11.6g5.1g4.5g1.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959