Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)282g130kcal9g13.5g4.2g0g
Ohrasuurimo 48g154kcal3.9g30.2g1g3.6g
Kauralese 5.6g20kcal1g2.6g0.4g1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g608kcal27.8g92.6g11.2g9.2g
Valittu annoskoko336g304kcal13.9g46.3g5.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna168g152kcal7g23.2g2.8g2.3g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993