Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu59g75kcal6.5g0.2g5.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g44g27kcal6.1g1.3g26.2g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.2g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g87g24kcal0.5g4.6g0.2g2.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton87g140kcal7g3.5g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1235kcal42.2g35g157.6g4.4g
Valittu annoskoko336g617kcal21.1g17.5g78.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna168g309kcal10.6g8.8g39.4g1.1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749