Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g204kcal0.3g0.3g22.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g210g704kcal27.3g142.8g3.2g13.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g35g5.3kcal0.6g0.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g35g136kcal11.6g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g2116kcal80.4g289.4g71.6g29.6g
Valittu annoskoko336g1058kcal40.2g144.7g35.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna168g529kcal20.1g72.4g17.9g7.4g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333