Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto113g338kcal24.7g0g27g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Parsakaali pakaste Rainbow135g27kcal4g2.7g0g3.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g15g24kcal0.3g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g845kcal59.4g13g62.2g9.6g
Valittu annoskoko336g423kcal29.7g6.5g31.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna168g211kcal14.9g3.3g15.6g2.4g
Arvot/100g100g126kcal8.8g1.9g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235