Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 15g34kcal2.1g0.3g2.7g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Pinaatti 255g34kcal4.1g1g0.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g439kcal14.6g9g37.2g8.4g
Valittu annoskoko336g219kcal7.3g4.5g18.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna168g110kcal3.7g2.3g9.3g2.1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790