Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai70g260kcal3.5g22.5g17.5g1.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 26g46kcal4.6g0g3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%35g56kcal0.9g0.9g5.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)35g21kcal0.4g1.6g1.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)35g91kcal9.1g0.5g6g0g
Katkarapu, rainbow53g53kcal12.1g0g0.5g0g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1159kcal70.2g53.4g74g4.6g
Valittu annoskoko336g580kcal35.1g26.7g37g2.3g
Annoskoko puolitettuna168g290kcal17.6g13.4g18.5g1.2g
Arvot/100g100g173kcal10.4g7.9g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238