Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 102g127kcal21.3g0g4.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g117g35kcal1.3g6.3g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g36g32kcal2.3g5.8g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g55g49kcal0.8g4.9g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g506kcal52.2g38.2g15.4g0.2g
Valittu annoskoko336g253kcal26.1g19.1g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna168g127kcal13.1g9.6g3.9g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308