Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g18g64kcal1.4g13.9g0.1g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g83g190kcal15.8g0g14.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g55g55kcal4.1g8.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä42g31kcal1.7g5.2g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g696kcal46.6g55.8g31g3.6g
Valittu annoskoko336g348kcal23.3g27.9g15.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g174kcal11.7g14g7.8g0.9g
Arvot/100g100g104kcal6.9g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586