Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Poronliha 42g54kcal9.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g577kcal36g16.8g40.2g1g
Valittu annoskoko336g289kcal18g8.4g20.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna168g144kcal9g4.2g10.1g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.5g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283