Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.2g7kcal0.7g0.9g0.1g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7.1g0g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g141g39kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g414kcal19g49.8g13.6g15g
Valittu annoskoko336g207kcal9.5g24.9g6.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna168g104kcal4.8g12.5g3.4g3.8g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926