Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g22g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g128kcal4.2g17.6g4g3.8g
Valittu annoskoko337g64kcal2.1g8.8g2g1.9g
Annoskoko puolitettuna169g32kcal1.1g4.4g1g1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671