Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g73g151kcal7.6g1.4g13.6g2.2g
Sipuli, tuore15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 95g61kcal1.5g12.5g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Parsakaali, tuore, 257g34g10kcal1.5g0.7g0.1g0.5g
Kiinankaali raaka 100g34g6kcal0.5g0.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g536kcal24.8g40.8g30.2g12.6g
Valittu annoskoko337g268kcal12.4g20.4g15.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna168g134kcal6.2g10.2g7.6g3.2g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6.1g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062