Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 46g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Selleri, annos 50g21g3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 32g5.5kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Pekoni rasvainen 20g74kcal2.4g0g7.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g318kcal14.6g15g21.4g5.6g
Valittu annoskoko337g159kcal7.3g7.5g10.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna169g80kcal3.7g3.8g5.4g1.4g
Arvot/100g100g47kcal2.2g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208