Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2006g362kcal11.2g50.1g8g14g
Vehnäjauho puolikarkea 201g688kcal20.4g140.4g2.4g7g
Kananmuna kuoreton 552g787kcal69g1.7g56.5g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki502g451kcal75.2g12.5g10g0g
Sipuli kuivattu 50g136kcal5.3g17.6g0.8g17.6g
Rypsiöljy 50g444kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g5737kcal362.2g444.6g255.6g77.2g
Valittu annoskoko3360g2869kcal181.1g222.3g127.8g38.6g
Annoskoko puolitettuna1680g1434kcal90.6g111.2g63.9g19.3g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470