Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 960g6964kcal11.4g3.8g780.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1320g1830kcal165g4g129.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g960g4598kcal67.2g499.2g259.2g0g
Hermesetas-jauhe48g139kcal0.6g26.9g0g19.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen72g259kcal36g25.9g0.7g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g27581kcal560.4g1119.6g2339.6g58.6g
Valittu annoskoko3360g13791kcal280.2g559.8g1169.8g29.3g
Annoskoko puolitettuna1680g6895kcal140.1g279.9g584.9g14.7g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038