Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g800g1744kcal78.4g321.6g14.4g67.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Salsa medium (Rainbow)533g133kcal5.9g22.9g1.1g8g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g533g108kcal3.2g20.3g1.6g7.5g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g107g149kcal3.2g4.3g12.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman640g1280kcal140.8g6.4g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g9012kcal709g761.2g329g169g
Valittu annoskoko3360g4506kcal354.5g380.6g164.5g84.5g
Annoskoko puolitettuna1680g2253kcal177.3g190.3g82.3g42.3g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225