Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Omena, keskikokoinen 200g700g238kcal1.4g49.7g2.1g12.6g
Päärynä kuorittu 700g303kcal2.2g56g0.7g27.3g
Valio Viola sinihome tuorejuusto350g560kcal28g14g45.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g210g546kcal56.7g0g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g3800kcal192.2g309.4g179.2g99.4g
Valittu annoskoko3360g1900kcal96.1g154.7g89.6g49.7g
Annoskoko puolitettuna1680g950kcal48.1g77.4g44.8g24.9g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849