Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja3005g4989kcal501.9g0.3g330.6g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g319g1395kcal17.5g13.4g141.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g12847kcal1044.4g39.2g943.8g1.6g
Valittu annoskoko3360g6423kcal522.2g19.6g471.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna1680g3212kcal261.1g9.8g236g0.4g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397