Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2240g7179kcal599.6g0g536.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g160g514kcal49g88g1.6g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g480g816kcal9.6g7.7g82.6g2.9g
Kananmuna kuoreton 320g457kcal40g1g32.8g0g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g19103kcal1430g433g1309.8g22.8g
Valittu annoskoko3360g9551kcal715g216.5g654.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna1680g4776kcal357.5g108.3g327.5g5.7g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658