Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 510g3621kcal3.8g2g407.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g510g2498kcal18.4g311g127.5g0g
Kananmuna kuoreton 534g762kcal66.8g1.6g54.7g0g
Sokeri 534g2168kcal0g533.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 719g2466kcal73.2g503g8.6g25.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g78kcal0g19.2g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 486g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer39g128kcal8.9g4.3g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g23476kcal343.2g2756.8g1213.8g50.4g
Valittu annoskoko3360g11738kcal171.6g1378.4g606.9g25.2g
Annoskoko puolitettuna1680g5869kcal85.8g689.2g303.5g12.6g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594