Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1332g373kcal8g79.3g2.7g33.3g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)267g147kcal50.6g10.7g10.7g1.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 267g797kcal48g3.2g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g2869kcal221.8g203.4g174g74.4g
Valittu annoskoko3360g1435kcal110.9g101.7g87g37.2g
Annoskoko puolitettuna1680g717kcal55.5g50.9g43.5g18.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536