Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1920g2054kcal443.5g0g28.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)960g1440kcal153.6g38.4g76.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)144g1037kcal0g0g115.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g211g811kcal50.7g0g69.7g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 101g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g10731kcal1298.4g80.2g582.6g4.8g
Valittu annoskoko3360g5366kcal649.2g40.1g291.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna1680g2683kcal324.6g20.1g145.7g1.2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153