Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g616g1910kcal15.4g462g3.1g46.2g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g15.9g0g0.2g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g392g1176kcal82.3g3.9g82.3g0g
Pistaasipähkinä, Parrots224g1456kcal47.5g36.1g126.6g29.1g
Viikuna, pehmeä , kuivattu280g728kcal8.4g154g5.6g25.2g
Kananmuna 50g(kpl)1120g1411kcal123.2g3.4g100.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g420g3780kcal0g0g420g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)252g315kcal8.3g9.3g25.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g21699kcal574.6g1369.2g1527.2g201.4g
Valittu annoskoko3360g10850kcal287.3g684.6g763.6g100.7g
Annoskoko puolitettuna1680g5425kcal143.7g342.3g381.8g50.4g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613