Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1600g2271kcal280.6g0g127.8g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 500g213kcal1.9g20.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g6315kcal581.8g124.2g356.4g34g
Valittu annoskoko3360g3158kcal290.9g62.1g178.2g17g
Annoskoko puolitettuna1680g1579kcal145.5g31.1g89.1g8.5g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282