Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1170g4212kcal152.1g819g24.6g43.3g
Kaurahiutaleita(lidl)120g420kcal16.8g67.2g8.3g12g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g9325kcal351g1773.6g66.2g110.6g
Valittu annoskoko3360g4663kcal175.5g886.8g33.1g55.3g
Annoskoko puolitettuna1680g2331kcal87.8g443.4g16.6g27.7g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533