Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2240g16128kcal2.2g2.2g1792g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 640g1823kcal99.2g1.3g160g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)480g96kcal0g31.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g36094kcal202.8g69.4g3904g0g
Valittu annoskoko3360g18047kcal101.4g34.7g1952g0g
Annoskoko puolitettuna1680g9024kcal50.7g17.4g976g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435