Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2006g2254kcal423.8g0g60.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g702g190kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Porkkana 261g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Punaviini 301g212kcal0.9g0.6g0g0g
Mustapippuri 6.6g19kcal0.7g2.5g0.2g1.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g30g33kcal1.5g6.3g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 14g41kcal1.5g2.1g2.9g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g5942kcal886.4g175.6g131.8g43.6g
Valittu annoskoko3360g2971kcal443.2g87.8g65.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna1680g1486kcal221.6g43.9g33g10.9g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890